Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Luierbroekjes

Luierbroekjes zijn, zoals de naam al een beetje verklapt, luiers in een broekje. Deze luiers hebben geen plakstrip. Je trekt ze aan door er in te stappen, net als een onderbroekje. Met een luierbroekje heb je een makkelijker, rustiger en blijer kind tijdens het verschonen. Aangezien een luierbroekje veel rekbaarder is dan een plakstrip luier, biedt hij veel voordelen bij een beweeglijke baby of peuter. Wist je dat je met een luierbroekje de motorische ontwikkeling stimuleert en dat je er sneller mee kunt beginnen dan je waarschijnlijk denkt?

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Merken
Meer
Maat
Meer
Aanbiedingen
Soort
Huidtype
Verpakking
Gewicht
Materiaal
Kleur
Meer
Prijs

Luierbroekjes: dit zijn de voordelen!

Zo’n luierbroekje heeft verschillende voordelen. Een luierbroekje geeft, in vergelijking met een luier met een plakstrip, je kind meer bewegingsvrijheid. Wanneer je een luierbroekje verschoont, hoeft je kind niet stil te liggen. Het verschonen wordt hierdoor veel makkelijker én leuker. Aangezien zo’n luierbroekje alle bewegingen van een baby aankan, heb je nooit meer een losschietende luier. Dat is een hele verademing en het bespaart je een hoop tijd. Met een luierbroekje kan je zelfs een baby verschonen als hij staat. Is dat niet handig?


Vanaf welke leeftijd gebruik je luierbroekjes?

Veel ouders beginnen pas met luierbroekjes op het moment dat hun kindje zindelijk wordt. Dat is natuurlijk een prima moment, terwijl het soms handiger kan zijn om hier eerder mee te beginnen. Als je baby zo rond de 7 maanden is, kun je de luierbroekjes al introduceren.

Maten luierbroekjes

Luierbroekjes heb je in allerlei soorten en maten. Op basis van het gewicht van je baby, kies je voor de juiste maat luier. Per merk verschilt het welke maten er verkrijgbaar zijn. Kruidvat luierbroekjes zijn er voor baby’s vanaf 8 kilo, maar Pampers luierbroekjes zijn er al vanaf maat 3. Dit is voor baby’s vanaf 5 kilo. Kijk goed naar de verschillende merken als jouw baby wat kleiner is.

Wat is de voorkant van een luierbroekje?

Vraag jij je af wat de voorkant van een luierbroekje is? Geen zorgen, hier hebben heel veel ouders moeite mee. Het is best lastig te zien. Toch heeft een luierbroekje wel degelijk een voor- en achterkant. Vaak zit er aan de voorkant een getekend strikje, of een figuurtje dat je aankijkt. Aan de achterkant van het broekje zie je ook de achterkant van het figuurtje. Per merk verschilt dit. We adviseren je om hier goed naar te kijken of de verpakking goed te bestuderen.

Luierbroekjes aanbieding 

Als baby heb je (gemiddeld) 6 luiers per dag nodig. Dit zijn er 180 per maand, 2160 in een jaar. Ontzettend veel. Slim om deze luiers zo goedkoop mogelijk te kopen. Wil jij luierbroekjes kopen met korting? Bekijk een compleet overzicht van de beste luierbroekjes aanbiedingen: bij Luierplaats vind je diverse merken luiers onder één dak verzameld.

338 Luierbroekjes geselecteerd