Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Hydrofiele luiers

Als jouw kleintje eenmaal geboren is, zijn hydrofiele luiers onmisbaar. Dit zijn dunne, vierkante doeken van katoen. Het woord ‘hydrofiel’ betekent dat de doeken veel vocht opnemen. Niet zo gek dat ze vroeger gebruikt werden als luier. Tegenwoordig worden de doeken nauwelijks nog gebruikt als luier, ze zijn vooral erg handig voor veel andere zaken. Ze zijn bovendien makkelijk mee te nemen, drogen snel en gaan lang mee.


Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Merken
Maat
Productlijn
Aanbiedingen
Soort
Huidtype
Verpakking
Gewicht
Materiaal
Kleur
Meer
Prijs

Hydrofiele luiers gebruiken, zo doe je dat!

Een hydrofiele luier is onmisbaar in je babyuitzet. Het is daarbij een zeer duurzame keuze - ook niet geheel onbelangrijk. Je doet ze gewoon in de was en ze zijn binnen no-time weer klaar voor gebruik. Zo’n hydrofiele luier, ook wel een hydrofiele doek genoemd, zijn een van de goedkoopste wasbare luiers van dit moment. Ontdek hier de voordelen!

Hydrofiele luiers zijn multi-inzetbaar. Je kunt hem gebruiken als luier, maar ook als handdoek om je baby mee af te drogen, als slabbetje bij het spugen of voeden, als ondergrond bij het verschonen of het slapen en als bescherming tegen de zon. Ook geeft zo’n doek je wat privacy als je borstvoeding geeft en kan je met een grote hydrofiele doek je baby inbakeren. Tot slot is zo’n hydrofiele doek ook ideaal bij warm weer, het fungeert dan als een verkoelend, dun dekentje. En als de babytijd voorbij is, gebruik je hem gewoon als poetsdoek!

Hoeveel hydrofiele luiers heb je nodig?

Wil je alleen maar hydrofiele luiers gaan gebruiken? Wij adviseren je om minimaal 15 hydrofiele doeken te kopen. Dan grijp je nooit mis en hoef je nooit speciaal een was te draaien, omdat je een luier nodig hebt. Het lijkt misschien wat veel, maar wanneer je baby er eenmaal is, begrijp je waarom je deze multifunctionele doeken zo vaak nodig hebt. Aangezien je deze doek ook voor heel veel andere dingen kunt gebruiken, heb je er nooit genoeg. Gelukkig zijn ze er in allerlei verschillende kleuren en prints.

Wat zijn de beste hydrofiele doeken en luiers?

Hydrofiele luiers zijn gemaakt hydrofiel, ook wel mousseline genoemd. Deze stof neemt erg goed vocht op. Vandaar dat mousseline veel gebruikt wordt voor babyartikelen en kinderkleding. Hydrofiele luiers zijn er in verschillende soorten en maten. Veel ouders vragen zich af wat de beste hydrofiele luiers zijn. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, deze zijn er niet. Het is wel fijn om ze aan te schaffen in verschillende formaten en van tevoren te bedenken waarvoor je ze allemaal wil gebruiken. Wil je zo’n doek alleen als luier gebruiken? Ga dan voor een iets kleiner exemplaar van 70x70 cm. Wil je het hydrofiele doek gebruiken als deken of ondergrond? Ga dan voor een hydrofiele luier XL in de maat 120x120 of 140x140. Keuze zat!

Goedkoop hydrofiele doeken kopen, vind altijd een aanbieding

Ben je op zoek naar een goede aanbieding? Luierplaats.nl heeft een groot assortiment hydrofiele doeken en luiers. Van een leuke geschenkset (origineel en handig cadeau voor een babyshower) tot een vrolijk hydrofiele deken met vliegtuigprint. Wil je precies weten hoeveel je kwijt bent per luier? Zet dan de filteroptie op ‘prijs per item’. Onze website laat je dan precies zien hoeveel je voor 1 hydrofiele luier betaalt, ondanks dat je een 10-pack koopt. Zo betaal je altijd de beste prijs!216 Hydrofiele luiers geselecteerd