Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Pampers luierbroekjes

Veel ouders beginnen pas met luierbroekjes als hun kindje zindelijk gaat worden. In dat geval dient zo’n luierbroekje als een soort van oefenbroekje. Ook voor die tijd zijn Pampers luierbroekjes handig. Luierbroekjes zijn luiers zonder plakstrip. Je trekt hem aan bij je kindje via de voetjes. Net als een onderbroek, trek je hem omhoog. Fijn, want zo kan je je kindje verschonen terwijl zij of hij staat.

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 1
Merken
Meer
Maat
Productlijn
Aanbiedingen
Kenmerken
Soort
Verpakking
Gewicht
Kleur
Prijs

Pampers luierbroekjes, wanneer begin je ermee?

Een luierbroekje wordt vaak gebruikt als onderdeel van de zindelijkheidstraining. Op een gegeven moment kan je kindje zelfstandig zijn of haar luierbroekje naar beneden en omhoog doen. Zo kan jouw kleine zelfstandig op het potje. Mocht het toch nog fout gaan, is er niks aan de hand. Pampers luierbroekjes vangen immers alles op. Een luierbroekje wordt daarom vaak als een oefenbroekje gezien, die gebruikt wordt tussen de periode van luiers en onderbroeken.

Pampers luierbroekjes, welke varianten heb je allemaal

Pampers luierbroekjes zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Luierbroekjes van Pampers zijn verkrijgbaar vanaf maat 3 in de volgende verschillende soorten: Baby-Dry luierbroekjes, Baby-Dry pants en Premium Protection luierbroekjes. 

Luierbroekjes Pampers, wat zijn de voordelen?

Luierbroekjes Pampers hebben verschillende voordelen. Zo maakt een luierbroekje van Pampers het verschonen van een beweeglijke baby een stuk makkelijker en sneller. Luierbroekjes stimuleren de motorische ontwikkeling van je kindje. Dit komt omdat je baby zelf mee moet doen om het luierbroekje omhoog te trekken. Denk het strekken van benen of kantelen van heupen.

Luierbroekjes Pampers: waar vind je de beste deal?

Luierbroekjes van Pampers zijn duurder dan reguliere luiers met plakstrip. Gelukkig zijn luierbroekjes van Pampers vaak in de aanbieding. Op Luierplaats.nl vind je de beste aanbiedingen. Hier scoor je altijd de beste deal!

139 Luierbroekjes geselecteerd
  • Pampers