Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Luierplaats de verzamelplaats voor luieraanbiedingen

Op Luierplaats verzamelen wij alle luieraanbiedingen en toebehoren die online te koop zijn. Wij zijn dus zelf geen webshop en verkopen dus niet zelf, maar verwijzen je door naar de shop waar je een betreffende Luieraanbieding kunt kopen.

Op deze manier helpt Luierplaats jou bij de zoektocht naar de beste luieraanbieding. Luierplaats biedt je de mogelijkheid om te zoeken op prijs, merk, maat, categorie en webshop. Zo kun je heel gericht ontdekken waar jij het best jouw luiers kunt aanschaffen.

Het team achter Luierplaats.nl:

  • Harriette | Redactie
  • Marion | Marketing
  • Bart | Sales

Voor meer informatie kun je kijken bij onze algemene voorwaarden. Hier vind je ons privacy statement, en wil je persoonlijk contact opnemen, dan kan dat via onze contactpagina. Wij helpen je uiteraard graag om de beste Luieraanbieding voor jou te vinden of je in contact te brengen met de webshop waar je een vraag over hebt.

Luierplaats.nl is onderdeel van Kompas Blend B.V.

Kompas Blend B.V. is een samensmelting van Kompas Publishing en FamilyBlend.
Kompas Publishing is een online media uitgever en aanbieder van vergelijkingssoftware en diverse sites waaronder Startpagina.nl, SchoolBANK en Jurkjes.nl. Met hun merken bereiken zij meer dan 10 miljoen unieke bezoekers in Nederland. Ontstaan vanuit het gedachtegoed van opportunisme, bouwen zij met een ambitieuze strategie aan hun merken en zetten zij in op drie pijlers binnen het online media publisher domein: senioren, onderwijs en zorg.
FamilyBlend is Nederlands grootste online marketing agency die al meer dan 15 jaar succesvol merken met jonge gezinnen verbindt. Het is een full service agency die haar klanten begeleidt over de gehele breedte en in totaal ongeveer 3 miljoen jonge gezinnen per maand bereikt. Haar diensten bestaan uit:

Affiliate Marketing - i.s.m. Awin.nl
Branded content marketing - i.s.m. Mamaplaats.nl
Influencer marketing - i.s.m. Mamaplaats Influencer Netwerk (MPIN)