Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Luierplaats de verzamelplaats voor luieraanbiedingen

Op Luierplaats verzamelen wij alle luieraanbiedingen en toebehoren die online te koop zijn. Wij zijn dus zelf geen webshop en verkopen dus niet zelf, maar verwijzen je door naar de shop waar je een betreffende Luieraanbieding kunt kopen.

Op deze manier helpt Luierplaats jou bij de zoektocht naar de beste luieraanbieding. Luierplaats biedt je de mogelijkheid om te zoeken op prijs, merk, maat, categorie en webshop. Zo kun je heel gericht ontdekken waar jij het best jouw luiers kunt aanschaffen.

Het team achter Luierplaats.nl:

  • Harriette | Redactie
  • Marion | Marketing
  • Bart | Sales

Voor meer informatie kun je kijken bij onze algemene voorwaarden. Hier vind je ons privacy statement, en wil je persoonlijk contact opnemen, dan kan dat via onze contactpagina. Wij helpen je uiteraard graag om de beste Luieraanbieding voor jou te vinden of je in contact te brengen met de webshop waar je een vraag over hebt.

Luierplaats.nl is onderdeel van FamilyBlend B.V.

FamilyBlend is Nederlands grootste online marketing agency die merken met jonge gezinnen verbindt. In totaal bereikt zij ongeveer 3 miljoen jonge gezinnen per maand. Haar diensten bestaan uit:

  1. Affiliate Marketing - i.s.m. Awin.nl
  2. Branded content marketing - i.s.m. Mamaplaats.nl
  3. Influencer marketing - i.s.m. Mamaplaats Influencer Netwerk (MPIN)

Luierplaats.nl is tevens onderdeel van Comparison Services BV.

Aanbieder van vergelijkings software en diverse sites waaronder Biano en Jurkjes.nlOm onze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. Wij respecteren de privacy van bezoekers op onze website.