Welke zwemluier kopen?

Vanaf een leeftijd van drie maanden mag je kindje mee naar het zwembad. Het gebruik van een zwemluier is dan erg handig. In dit artikel ‘Welke zwemluier kopen’ vertellen wij jou alles over zwemluiers. Ook hebben we speciaal voor jou de beste zwemluiers aanbiedingen op een rijtje gezet, bestellen maar!Wat zijn zwemluiers?Zwemluiers zijn luiers die speciaal …

Vanaf een leeftijd van drie maanden mag je kindje mee naar het zwembad. Het gebruik van een zwemluier is dan erg handig. In dit artikel ‘Welke zwemluier kopen’ vertellen wij jou alles over zwemluiers. Ook hebben we speciaal voor jou de beste zwemluiers aanbiedingen op een rijtje gezet, bestellen maar!

Wat zijn zwemluiers?

Zwemluiers zijn luiers die speciaal ontwikkeld zijn voor kindjes in het water. Ze zuigen zich niet vol met water, wat een normale luier wel doet. Als je kindje met een normale luier zou gaan zwemmen, zou deze zich helemaal volzuigen. Niet erg handig. Zwemluiers zuigen zich niet vol met water, waardoor je kindje vrij kan bewegen zonder dat de luier bijvoorbeeld afzakt. Omdat zwemluiers geen vocht opnemen, nemen ze ook nauwelijks tot geen plas op. Het is daarom verstandig om een zwemluier pas aan te trekken op het moment dat je het water in gaat.

Welke zwemluiers zijn er?

Verschillende merken verkopen zwemluiers. De populairste zwemluier is de zwemluier van Huggies, de Huggies Little Swimmers. Dit is een wegwerp-zwembroekje met plakstrips. De randjes zijn van elastiek, zodat je kindje niet doorlekt. Bekijk hier de Huggies Little Swimmers aanbiedingen.

Ook de Pampers Splashers is een veel verkochte zwemluier. De dubbele beschermrandjes sluiten goed aan rond de beentjes, om lekken te voorkomen. Bovendien zorgt de 360º rekbare tailleband voor volledige flexibiliteit, zodat het past als een gewoon zwembroekje. De luiers zijn makkelijk los te scheuren en eenvoudig uit te trekken. Bekijk hier de Pampers Splashers aanbiedingen.

Welke zwemluier moet ik kopen?

Welke zwemluier je moet kopen, hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Om je een handje te helpen, hebben wij voor jou alle zwemluiers aanbiedingen op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Klik hier voor alle zwemluiers aanbiedingen.