Geld besparen op luiers: 6 tips

Geld besparen op luiers: 6 tips

Een kindje heeft luiers nodig in de eerste paar jaar van zijn leven. Het mag zeker uitgesproken worden, luiers zijn flink prijzig. Wil jij geld besparen op luiers? Lees dan dit artikel, waarin wij 6 tips delen. Tip 1Net zoals met koopjesjagen, is het handig om de luier aanbiedingen in de gaten te houden en dan specifiek …

Een kindje heeft luiers nodig in de eerste paar jaar van zijn leven. Het mag zeker uitgesproken worden, luiers zijn flink prijzig. Wil jij geld besparen op luiers? Lees dan dit artikel, waarin wij 6 tips delen. 

Tip 1

Net zoals met koopjesjagen, is het handig om de luier aanbiedingen in de gaten te houden en dan specifiek online. Drogisten en andere online shops geven regelmatig korting op A-merken luiers. Zo kun je voor een lage prijs de beste luiers voor jouw kindje aanschaffen. Wij hebben de luier aanbiedingen van tientallen webshops voor je op een rij gezet. Klik hier op naar de actuele luier deals te gaan.

Tip 2

Bereken de prijs per luier voor de allerbeste deal. In verschillende verpakkingen luiers zitten verschillende hoeveelheden luiers. Daarom is het verstandig om de prijs per luier te berekenen door de totaalprijs te delen door het aantal luiers. Zo weet je precies wat de beste aanbieding is! Te veel moeite? Wij hebben het alvast voor je gedaan op deze pagina.

Tip 3

Sla meerdere pakken luiers in zodra je een goede aanbieding tegenkomt. Het is zonde wanneer je genoodzaakt bent om een dure verpakking te kopen wanneer je plots zonder luiers zit. Zorg daarom voor een standaard voorraad luiers in huis!

Tip 4

Verschoon niet vaker dan nodig. Een luier is ervoor gemaakt om voor een langere tijd te gebruiken en meerdere plasjes te absorberen. Je baby heeft daar ook helemaal geen last van. Het is dus niet nodig om je baby meteen te verschonen zodra je denkt dat er een plasje is gedaan. Dit scheelt in het gebruik van luiers op de lange termijn. Lees ook: hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je kind?

Tip 5

Sta ervoor open om nieuwe merken te proberen. Als ouder zul je al snel een favoriet merk hebben, omdat niet elke luier geschikt is voor jouw kindje. Het is echter wel de moeite waard om het te proberen als je graag geld wil besparen op luiers. Wanneer je bereid bent verschillende merken te gebruiken, zul je ook meer keuze hebben op het gebied van aanbiedingen.

Tip 6

Koop online! Online zijn vaak verschillende acties te vinden die er in de supermarkt of in de drogisterij niet zijn. De concurrentie is online veel groter dan in de supermarkten en drogisterijen. Dit is de reden dat er online veel meer aanbiedingen te vinden zijn. Online scoor je gewoon het beste. Dit scheelt jou ook weer sjouw werk, want de luiers worden gewoon thuis geleverd, ideaal!

Lees hier ook de andere blogs die kunnen helpen bij de beste keuze voor de luier van je kindje!