Etos Woezel en Pip luiers: dit wil je weten!

Etos Woezel en Pip luiers: dit wil je weten!

Bij Etos kun je terecht voor veel soorten luiers. Ze verkopen luiers in maat 1 tot en met 5 van diverse bekende merken, zoals Huggies, Naty en Pampers. Daarnaast hebben ze ook de Etos Eigen Merk luiers, die behoren tot de meest gekochte luiers van Nederland. De schattige Woezel & Pip lijn behoort ook tot de eigen merk …

Bij Etos kun je terecht voor veel soorten luiers. Ze verkopen luiers in maat 1 tot en met 5 van diverse bekende merken, zoals Huggies, Naty en Pampers. Daarnaast hebben ze ook de Etos Eigen Merk luiers, die behoren tot de meest gekochte luiers van Nederland. De schattige Woezel & Pip lijn behoort ook tot de eigen merk luiers van Etos. Als je gevoelig bent voor lieve printjes, zullen deze zeker in de smaak vallen. De luiers zijn speciaal ontworpen voor de kleine avonturiers. In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over de Etos Woezel & Pip luiers!

Kenmerken Woezel & Pip luiers

De luiers van Etos zijn erg populair. Wat is er dan zo fijn aan deze luiers?

Magical Air Channels®

Etos Woezel & Pip Luiers zijn heerlijk zacht en houden de billetjes van je kindje lang droog dankzij de Magical Air Channels®. Dit is een slimme, nieuwe manier om de billen van kleine kinderen zo lang mogelijk droog te houden. De drie luchtdoorlatende banen zorgen ervoor dat lucht vrij kan circuleren in de luier en dat de urine beter verspreid wordt in de kern van de luier. Hierdoor is er minder kans op lekken. Samen met de sneldrogende toplaag houden de luiers de huid van je kindje droog tot wel 12 uur, zowel overdag als ’s nachts.

Extra zachte toplaag

Ook beschikken de luiers over een extra zachte toplaag met reliëf. Dit zorgt ervoor dat de luier extra comfortabel zit. Meestal hebben alleen de kleinste maten een reliëfstructuur bij het kruis. De grotere maten hebben vaak een toplaag met vlakke structuur. Bij de Woezel & Pip luiers is dit niet het geval. Alle maten beschikken over de 3D-toplaag. Dit voelt fijn aan, zodat ook de grotere kindjes profiteren van comfort.

Eco friendly

De luiers zijn eco friendly dankzij het EU Ecolabel. Dit is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. Dit label krijg je pas als fabrikant wanneer je aan hoge eisen voldoet. De luiers zijn geproduceerd met gebruik van minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Ze bevatten geen chloride, parfum, kleurstoffen, petroleum en latex en zijn hyperallergeen en dierproefvrij.

Etos Woezel & Pip zwemluier

De Woezel & Pip lijn heeft naast luiers en luierbroekjes ook zwemluiers. Deze zwembroekjes houden ontlasting tegen in het water. Ze hebben een speciale anti-absorberende buitenlaag die voorkomt dat de luier volzuigt met water en te zwaar wordt. Je trekt ze makkelijk aan als een broekje en na het zwemmen is de zwemluier makkelijk uit te trekken door de zijkanten open te scheuren. Bekijk hier de Etos Woezel & Pip zwembroekjes.

Alle Woezel & Pip luiers een exclusief Woezel & Pip design. In de verpakking zitten luiers met 2 verschillende soorten designs. Met de aankoop van Etos Woezel & Pip Luiers steun je het Guusje Nederhorst fonds.

De beschikbare maten

Woezel en Pip kunnen al vanaf dag één onderdeel zijn van het leven van jouw baby. De luiers zijn namelijk beschikbaar in de maten 1 tot en met 6. Bovendien beschikken de kleinste maten over een urine-indicator en een naveluitsparing.

  • Maat 1 (Newborn) zijn geschikt voor kindjes van 2 tot 5 kg.
  • Maat 2  (Mini) zijn geschikt voor kindjes van 3 tot 6 kg.
  • Maat 3 (Midi) zijn geschikt voor kindjes van 4 tot 9 kg.
  • Maat 4 (Maxi) zijn geschikt voor kindjes van 7 tot 18 kg.
  • Maat 4+ (Maxi+) zijn geschikt voor kindjes van 9 tot 20 kg.
  • Maat 5 (Junior) zijn geschikt voor kindjes van 12 tot 25 kg.
  • Maat 5 + (Junior) zijn geschikt voor kindjes van 13 tot 27 kg.
  • Maat 6  (Extra Large) zijn geschikt voor kindjes van 16 tot 30 kg.

Prijs van de Woezel & Pip luiers: lekker voordelig!

Wat kosten de luiers?

Maat 1

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 4 kost € 6,99 voor 52 stuks. Dat is omgerekend € 0,13 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 1 € 0,23 cent per luier.

Maat 2

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 4 kost € 6,99 voor 52 stuks. Dat is omgerekend € 0,13 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 2 € 0,26 cent per luier.

Maat 3

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 4 kost € 6,99 voor 40 stuks. Dat is omgerekend € 0,17 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 3 € 0,29 cent per luier.

Maat 4

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 4 kost € 6,99 voor 34 stuks. Dat is omgerekend € 0,21 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 4 € 0,35 cent per luier.

Maat 4+

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 4 kost € 6,99 voor 31 stuks. Dat is omgerekend € 0,23 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 4+ € 0,37 cent per luier.

Maat 5

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 5 kost € 6,99 voor 28 stuks. Dat is omgerekend € 0,25 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 5 € 0,40 cent per luier.

Maat 5+

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 5+ kost € 6,99 voor 26 stuks. Dat is omgerekend € 0,27 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 5+ € 0,41 cent per luier.

Maat 6

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 6 kost € 6,99 voor 24 stuks. Dat is omgerekend € 0,29 cent per luier. Ter vergelijking kost een luier van Pampers Baby dry maat 6 € 0,45 cent per luier.

Etos luier aanbiedingen

Ben jij overtuigd en ga je de Etos Woezel & Pip luiers aanschaffen? Ga dan hier naar de Etos luier aanbiedingen van deze week. Wie weet kun je ze extra goedkoop scoren!