Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

WaterWipes billendoekjes

Aangezien een tere babyhuid 5 keer zo gevoelig is dan de huid van volwassenen, moet je heel voorzichtig omgaan met de huid van je kindje. Een keukenrol of natte vaatdoek zijn uit den boze. Verzorg en bescherm daarom de gevoelige huid van jouw baby met de billendoekjes van WaterWipes. 

Filter & sorteer
Sorteer
Categorieën
Filters 1
Merken
Meer
Aanbiedingen
Soort
Huidtype
Gewicht
Prijs

Water Wipes billendoekjes, hierom zijn ze geliefd

Billendoekjes heb je in allerlei soorten en maten. Waarom je voor de WaterWipes billendoekjes moet gaan, is omdat deze billendoekjes volledig zijn afgestemd en ontwikkelt voor de gevoelige babyhuid. WaterWipes billendoekjes bestaan om deze reden maar liefst 99.9% uit water (de naam verklapt het eigenlijk al). Die overige 0.01% is fruitexact. Dat je kindje uitslag krijgt van deze doekjes, is daarom nihil. De WaterWipes billendoekjes komen dan ook altijd heel hoog uit de testen. Deze doekjes hebben de voorkeur van de vooraanstaande organisaties als Allergy UK en de Association Française pour la Prévention des Allergies.

Verschillende soorten WaterWipes billendoekjes

Er bestaat maar één soort billendoekjes van WaterWipes. Dit kan eigenlijk ook niet anders, aangezien dit doekje maar uit 2 bestanddelen bestaat. Daarnaast zijn de billendoekjes volledig biologisch afbreekbaar en bevatten ze dus ook geen plastic. De WaterWipes billendoekjes zijn te koop in grootverpakkingen, waardoor je een stuk goedkoper uit bent. Geloof ons, na het proberen van deze doekjes wil je niets anders meer.

WaterWipes aanbieding check je op op Luierplaats.nl

Wil jij WaterWipes kopen tegen de beste prijs? Binnen een paar klikken heb je via Luierplaats jouw favoriete producten besteld, voor een zeer voordelige prijs. Vergelijk waar je het beste jouw WaterWipes bestelling kunt plaatsen en geniet van hoge kortingen!

19 Billendoekjes geselecteerd
  • Waterwipes