Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Pampers Maat 1 Luiers

Maat 1 luiers worden ook wel New Born luiers genoemd. Deze maat is geschikt voor baby’s van 2 tot 5 kilo. Vanaf de geboorte tot het moment dat je baby drie maanden oud is, kun je deze luiers gebruiken. Is deze maat luier nog te groot voor je baby? Kijk dan naar Pampers luier maat 0, dit is de allerkleinste maat luiers van Pampers. Deze maat is geschikt voor baby’s tussen de 1 en 2,5 kilo.


Filter & sorteer
Sorteer
Categorieën
Filters 2
Maat
Meer
Productlijn
Aanbiedingen
Kenmerken
Soort
Huidtype
Verpakking
Gewicht
Prijs

Pampers luiers maat 1 online kopen, hoeveel luiers heb je nodig per dag?

Baby’s bevuilen hun luiers om de paar uur. Baby’s die maat 1 luier dragen, hebben tussen de 8 en 12 luiers per dag nodig, dus daar vlieg je doorheen! Zorg altijd voor een extra voorraad, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als ze ineens op zijn. Leuk om je voorraad luiers in een rotan kast op te bergen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt in de babykamer. 

Pampers maat 1 luiers aanbieding: waar vind je de beste deal?

Aangezien luiers erg duur zijn, is het slim om hierop te besparen. Wekelijks zijn er verschillende aanbiedingen te vinden. Wanneer je ze online besteld, zie je in één oogopslag wat de beste deal is. De beste Pampers maat 1 luiers aanbiedingen vind je bij Luierplaats.nl. Aangezien je de prijs per luier ziet, weet je precies hoeveel je betaalt. Heb je een goede deal online gevonden? Koop dan gelijk groot in. Let wel op de maten, want voordat je het weet is je baby zo groot dat hij of zij Pampers maat 2 luiers nodig heeft.31 Luiers geselecteerd
Gefilterd op:
  • Pampers
  • Maat 1