Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Pampers billendoekjes

Ben jij op zoek naar billendoekjes voor je kindje? Zolang je baby in de luiers zit, gaan er een ontelbaar aantal billendoekjes doorheen. Zoals de naam al een beetje verklapt, dit zijn vochtige doekjes die je gebruikt voor het schoonmaken van babybillen. Sommige verzorgen ook meteen de huid. Pampers billendoekjes heb je in verschillende lijnen, ontdek snel welke bij jouw kindje past!


Filter & sorteer
Sorteer
Filters 1
Merken
Meer
Maat
Meer
Winkel
Aanbiedingen
Kenmerken
Soort
Huidtype
Verpakking
Gewicht
Kleur
Prijs

Pampers sensitive billendoekjes: voor als de huid van je kind erg gevoelig is

Heeft je baby een gevoelige huid? Ga dan voor Pampers Sensitive billendoekjes. Deze bieden een zachtere en betere reiniging in vergelijking met de reguliere Pampers billendoekjes. Dankzij de dikkere stof wordt de huid van je baby nog beter verzorgd. De enzymen in plas en poep veranderen de pH van de huid, waardoor het risico op irritatie en huiduitslag verhoogd wordt. Door de unieke formule van deze Pampers doekjes is zelfs de meest gevoelige huid schoon en beschermd tegen huidirritatie!

Pampers Aqua Pure billendoekjes

Ben je op zoek naar billendoekjes voor je pasgeboren baby? Dan zijn Pampers Aqua Pure Billendoekjes wat voor jouw baby. Deze bevatten geen alcohol en parfum en bestaan voor 99% uit water - zo blijft de delicate huid van je baby er net zo puur uitzien als na de geboorte. De overige 1% bevat dermatologische geteste reinigers en pH-neutraliserende ingrediënten, welke volledig veilig zijn voor de huid van je baby en helpen de gevoelige huid beschermen. Ze zijn te gebruiken voor de billen, handen, voetjes en gezicht. De doekjes zijn dermatologisch getest en beschermen tegen huidirritatie.

Billendoekjes Pampers Fresh Clean zorgen voor een fris gevoel

Pampers Fresh Clean billendoekjes geven je baby het frisse gevoel van net na een bad. De verzorgende, milde lotion maken deze billendoekjes extra zacht. Ze reinigen de gevoelige babyhuid extra snel en laten een frisse geur achter. Met deze doekjes blijft ook de natuurlijke pH-waarde van je baby behouden. Vanwege zijn handige verpakking neem je ze overal mee naartoe.

Pampers billendoekjes: ook handig als je kindje wat ouder is

Waarschijnlijk gebruik je billendoekjes voornamelijk bij het verschonen van je baby. Maar ze zijn op nog veel meer momenten handig. Denk aan het schoonmaken van plakkerige handen en vieze snoeten, geknoei aan tafel, snottebellen op de achterbank, een vlek op de jas van het kind, het verwijderen van make-up of een ongelukje op het toilet. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zorg er daarom voor dat je altijd wat Pampers doekjes in je tas hebt.

Pampers billendoekjes aanbieding

Wist je dat je zo'n 4.734 billendoekjes per kind per jaar gebruikt? Zonder dat je het doorhebt, verslijt je er bijna 400 per maand. Slim om te kijken naar aanbiedingen, want dat geld kun je weer goed gebruiken voor andere dingen. Zoek niet verder, op Luierplaats vind je de goedkoopste billendoekjes van Pampers. Wil je ze liever van een ander merk? Goed nieuws, want we verkopen ook Zwitsal, WaterWipes en nog vele andere merken! Ben je ook op zoek naar andere producten om je kindje te verschonen? Kijk dan eens bij de luiers of luierbroekjes!

169 Billendoekjes geselecteerd
  • Pampers