Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Naïf billendoekjes

Baby’s kunnen enorm kliederen. Van het morsen van eten tot billen vol poep. Je baby op een hygiënische en verantwoorde schoonmaken doe je met billendoekjes van Naïf. Deze vochtige doekjes pak je er snel bij als het mis gaat en zijn een stuk prettiger dan een keukenrol of natte doek. Met Naïf billendoekjes is je kindje binnen een handomdraai weer schoon. Zeg maar dag tegen die vieze toet, handen en billen!


Filter & sorteer
Sorteer
Categorieën
Filters 1
Merken
Meer
Winkel
Aanbiedingen
Type huidverzorging
Soort
Huidtype
Gewicht
Prijs

Naïf billendoekjes, voor alledaags gebruik

In tegenstelling tot andere merken billendoekjes, zijn billendoekjes van Naïf maar in 1 soort verkrijgbaar. Dit hoeft niet gelijk een nadeel te zijn. Integendeel, het heeft alleen maar voordelen. Zo zijn de Naïf babydoekjes te gebruiken voor het gezicht, handen en billen. Je hoeft dus geen verschillende soorten billendoekjes te kopen. Ideaal!

De voordelen van billendoekjes van Naïf

Waarom je zou moeten kiezen voor billendoekjes van Naïf? De doekjes maakt de huid van je baby op een prettige manier schoon. De doekjes bevatten een lotion die voor 99% uit water bestaat. De verzorgende bestanddelen in deze lotion voorkomen huidirritaties. Ze bevatten geen parfum of alcohol. Verder zijn de billendoekjes van Naïf een duurzame keuze, want ze zijn vrij van plastic en gemaakt van eucalyptus vezels en de verpakking zijn gerecycled.

Naïf aanbieding

Of je nu gaat voor de billendoekjes tot babyverzorging van Naïf, het complete assortiment van Naïf is te koop Luierplaats.nl. Binnen een paar klikken heb je jouw favoriete producten besteld, voor een zeer voordelige prijs. 


9 Billendoekjes geselecteerd
  • Naif