Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Huggies billendoekjes

Geef je baby de verzorging die hij of zij verdient met de billendoekjes van Huggies. Schone, zachte en verzorgde billetjes dat is wat we willen! Daarnaast zijn de Huggies billendoekjes erg sterk. Fijn, want zo kan je ze niet snel kapot trekken of scheuren. De verpakking is praktisch, waardoor je er gemakkelijk één doekje uittrekt. De doekjes zijn speciaal gemaakt voor de tere kinderhuid. Huggies billendoekjes zijn erg zacht en ruiken heerlijk. Deze lotion geeft je kindje direct een fris gevoel.Filter & sorteer
Sorteer
Filters 1
Merken
Meer
Maat
Aanbiedingen
Soort
Huidtype
Gewicht
Prijs

Huggies billendoekjes: verschillende soorten

Huggies billendoekjes zijn er in verschillende soorten. De Huggies Natural Biodegradabale billendoekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels en de vochtigheid van het doekje komt voort uit 99% zuiver water. Deze billendoekjes zijn geurvrij en klinisch getest. Het doekje is daarom een duurzame en milieubewuste keuze. De Huggies Natural Care billendoekjes zijn licht geparfumeerd en verrijkt met Aloë Vera en Vitamine E. Hierdoor geven ze net een beetje extra verzorging. Verder zijn de Huggies Pure billendoekjes speciaal voor kinderen voor de gevoelige huid. De billendoekjes zijn gemaakt van 70% natuurlijke vezels, met 99% puur water zodat deze geen vettig laagje achterlaat op het kwetsbare babyhuidje. Mogen de doekjes wel wat sterker? Ga dan voor de Huggies Pure Extra Care billendoekjes, die zijn 30% dikker en 40% sterker dan normaal. Tot slot reinigen de Huggies All Over Clean billendoekjes jouw kindje van top tot teen. Deze doekjes hebben een heerlijke geur.

Huggies billendoekjes kopen op Luierplaats.nl

Of je nou gaat voor de billendoekjes tot luiers van Huggies, het complete assortiment van Huggies is te koop Luierplaats.nl. Binnen een paar klikken heb je jouw favoriete producten besteld, voor een zeer voordelige prijs. Bekijk hiernaast een overzicht van de huidige aanbiedingen van de Huggies billendoekjes.

37 Billendoekjes geselecteerd
  • Huggies