Soorten Pampers: welke zijn er en welke kies je?

Het assortiment van Pampers verandert regelmatig. De namen veranderen en model A wordt opeens model B. Wij hebben daarom dit artikel geschreven, waarin je kan lezen welke verschillende soorten Pampers er te koop zijn. Ook vertellen wat deze modellen inhouden en wat de verschillen zijn. Pampers Baby DryAllereerst Pampers Baby Dry. Deze luiers bieden de vertrouwde …

Het assortiment van Pampers verandert regelmatig. De namen veranderen en model A wordt opeens model B. Wij hebben daarom dit artikel geschreven, waarin je kan lezen welke verschillende soorten Pampers er te koop zijn. Ook vertellen wat deze modellen inhouden en wat de verschillen zijn. 

Pampers Baby Dry

Allereerst Pampers Baby Dry. Deze luiers bieden de vertrouwde 12 uur droogheid van Pampers. De luchtdoorlatende banen zorgen ervoor dat de lucht vrij kan circuleren binnen de luier. Dit zorgt ervoor dat de huid van je baby kan ademen en dat de billetjes droog voelen in de ochtend. Pampers Baby Dry luiers zijn verkrijgbaar in maat 2, 3, 4, 4+, 5, 5+, 6, 7 en 8.

Pampers Baby Dry Pants zijn verkrijgbaar in maat 3, 4, 5 en 6. Deze zijn gemakkelijk aan te trekken. Dankzij de flexibele tailleband passen ze zich aan aan de bewegingen van jouw baby. Zo bieden ze comfort en een optimale pasvorm.

Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection luiers zijn super zacht en geven de beste bescherming voor de huid. De absorberende toplaag houdt het vocht en de zachte ontlasting weg van de gevoelige huid van jouw baby. Dankzij de zachte rekbare kanten blijft de luier op zijn plaats en past deze zich aan aan de bewegingen van jouw baby. De verkleurende urine-indicator laat je weten wanneer je de luier zou kunnen verschonen. Pampers Premium Protection luiers zijn verkrijgbaar in maat. 1, 2, 3, 4, 5 en 6.

Pampers Premium Protection pants zijn verkrijgbaar in maat 3, 4, 5 en 6. Deze zijn gemakkelijk aan te trekken. Het zijn de zachtste luierbroekjes van Pampers. Je trekt de broekjes aan in één beweging en trekt ze makkelijk uit door de zijkanten eenvoudig los te scheuren.

Pampers Premium Protection Active Fit

De volgende in het rijtje soorten Pampers, zijn de Pampers Premium Protection Active Fit. Deze luiers zijn speciaal ontwikkeld voor beweeglijke en spelende kindjes. Dankzij de unieke 3-way fit sluiten de luiers perfect aan rondom het lichaam. Dit zorgt ervoor dat je kind vrij kan bewegen. Je hoeft niet bang te zijn op ongelukjes. De absorberende banen zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt en de microparels houden het vocht vast, zodat de huid droog blijft. De luiers zijn verkrijgbaar in maat 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6.

Pampers Harmonie

Dan komen we nu bij de Pampers Harmonie. Dit is de nieuwe naam van Pampers Pure Protection met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Deze luiers zijn gemaakt met materialen die hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels, en andere zorgvuldig geselecteerde materialen bevatten. Ze bevatten 0% parfum, chloorbleekmiddelen en latex en garanderen de 100% droogheid van Pampers. Bovendien zijn deze luiers gemaakt met 100% gecertificeerde duurzame energie. De absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose. De luiers zijn verkrijgbaar in maat 1, 2, 3, 4 en 5.

Pampers Sleep & Play

De Pampers Sleep & Play luiers zijn het vernieuwde model van de Simply Dry luiers. Pampers heeft deze lijn in 2017 vernieuwd. De Pampers Sleep & Play luiers zijn de goedkoopste luiers van Pampers, maar de kwaliteit is zeker niet minder. De luiers hebben een absorberende laag, die jouw kindje overdag en ’s nachts goed droog houden. Dankzij de rekbare zijkanten sluit dat de luier goed aan en de anti-lekrandjes zorgen ervoor dat je kindje niet doorlekt. De Pampers Sleep & Play zijn verkrijgbaar in maat 2, 3, 4, 4+, 5 en 6.

Pampers Splashers zwemluiers

Tot slot in het rijtje soorten Pampers: de Pampers Splashers. Dit zijn zwemluiers die die zich niet volzuigen met water. De dubbele beschermrandjes sluiten goed aan rond de beentjes. Dat zorgt voor een optimale bescherming en voorkomt doorlekken. De 360º rekbare tailleband maakt dat de luier comfortabel zit en eenvoudig aan- en uit te trekken is, ook als deze nat is. Bovendien zijn de zwemluiers makkelijk los te scheuren aan de zijkant. De Pampers Splashers zwemluiers zijn verkrijgbaar in maat 3-4 (6-11 kg), 4-5 (9-15 kg) en 5-6 (14+ kg).

Pampers aanbiedingen

Pampers is één van de bekendste luier merken ter wereld, maar het is ook een erg duur luiermerk. Klik hier voor Pampers luiers met hoge korting.