Alle populaire luiermerken op een rij!

Alle populaire luiermerken op een rij!

Luiers zijn er in veel soorten, maten en merken. Benieuwd naar de meest populaire luiermerken? Wij delen ze met je in deze blog. Handig: wij hebben alle luier aanbiedingen voor je op een rij gezet, dus bestel direct jouw favoriete merk met hoge korting!PampersEén van de bekendste luiermerken wereldwijd is Pampers. De reden hiervoor is de hoogstaande kwaliteit …

Luiers zijn er in veel soorten, maten en merken. Benieuwd naar de meest populaire luiermerken? Wij delen ze met je in deze blog. Handig: wij hebben alle luier aanbiedingen voor je op een rij gezet, dus bestel direct jouw favoriete merk met hoge korting!

Pampers

Eén van de bekendste luiermerken wereldwijd is Pampers. De reden hiervoor is de hoogstaande kwaliteit van de luiers. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid en hebben een fijne pasvorm, waardoor je kindje vrij kan bewegen. Pampers heeft veel submerken, zoals Pampers Premium Protection, Pampers Baby Dry en Pampers New Baby. Het is een echt premium merk en daardoor zijn deze luiers hoger geprijsd.

Bekijk hier alle Pampers luier aanbiedingen.

Kruidvat

De luiers van Kruidvat behoren tot de meest populaire in Nederland. De luiers worden al tientallen jaren geproduceerd. Kenmerkend aan de luiers zijn de goede kwaliteit, scherpe prijzen en de fijne pasvorm. Je kindje kan zich vrij bewegen en de ontlasting wordt goed geabsorbeerd, zodat lekkende luiers en huidirritatie verleden tijd zijn. De luiers van Kruidvat beschikken over het FSC-keurmerk, wat betekent dat het gebruikte hout afkomstig is van verantwoord gekapte bossen.

Bekijk hier alle Kruidvat luiers aanbiedingen.

Etos

Ook Etos luiers behoren tot de populaire luiermerken van Nederland. Dit heeft alles te maken met de goede prijs- kwaliteitverhouding. De luiers zijn goedkoper dan de meeste A-merk luiers, maar daardoor zeker niet minder goed. De luiers beschikken over het Magcal Air Channel Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de billetjes van jouw kindje zo lang mogelijk droog blijven. Bovendien staat Etos ook bekend om de Woezel & Pip lijn, waar vooral veel kinderen fan van zijn.

Bekijk hier alle Etos luier aanbiedingen.

Huggies

De meeste mensen denken bij Huggies aan de bekende luierbroekjes, echter heeft dit merk ook standaard luiers, zwemluiers en speciale luiers voor gedurende de nacht. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van de grotere merken. Huggies’ luiers staan bekend om de elastische tailleband. Deze zorgt ervoor dat de luier goed blijft zitten en dat je kindje niet door kan lekken. Bovendien is de tailleband zo ontworpen dat je baby zich goed kan bewegen. Het ademende materiaal waarvan de luiers zijn gemaakt, zorgt ervoor dat de luieruitslag minimaal blijft.

Bekijk hier alle Huggies luier aanbiedingen.

Zwitsal

Iedereen kent de heerlijke geur van Zwitsal, maar ook dit merk produceert luiers! Doorlekken is met deze luiers verleden tijd, omdat het gebruik van ultra absorberend materiaal ervoor zorgt dat het vocht lang in de kern wordt vastgehouden. De luiers zijn dermatologisch getest en zeer zacht voor de gevoelige huid van je kindje. Zwitsal luiers beschikken niet over de welbekende geur, maar zijn ongeparfumeerd. Wel worden de luiers geleverd met een apart Zwitsal geurbuiltje, zodat je zelf kunt bepalen of je de Zwitsal geur toevoegt.

Bekijk hier alle Zwitsal luier aanbiedingen.

Bambo Nature

Tot slot in het rijtje populaire luiermerken: Bambo Nature. De producten van Bambo Nature worden steeds populairder. Naast het feit dat de luiers goed absorberen en zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid, zijn ze helemaal milieuvriendelijk geproduceerd. Dat betekent: geen PVC, optische witmakers, parfum, oliën en geur neutralizators. Er wordt maximaal gebruikgemaakt van herbruikbare grondstoffen en de gebruikte houtpulp komt uit Scandinavische duurzame losse, waar meer bomen geplant worden dan omgehakt. Er is een sterke limitering van de hoeveelheid afval tijdens het productieproces.

Bekijk hier alle Bambo Nature luier aanbiedingen.