Luiers Plus supermarkt: snel en makkelijk online bestellen

Luiers Plus supermarkt: snel en makkelijk online bestellen

Bestel luiers en billendoekjes snel en gemakkelijk op plus.nl. Laat de luiers thuis bezorgen of haal ze op bij jouw favoriete Plus supermarkt! In dit artikel lees je alles over het kopen van luiers bij Plus.Welke merken luiers verkoopt Plus?Bij Plus supermarkten kun je terecht voor verschillende soorten merken luiers.PampersPampers mag natuurlijk niet ontbreken in …

Bestel luiers en billendoekjes snel en gemakkelijk op plus.nl. Laat de luiers thuis bezorgen of haal ze op bij jouw favoriete Plus supermarkt! In dit artikel lees je alles over het kopen van luiers bij Plus.

Welke merken luiers verkoopt Plus?

Bij Plus supermarkten kun je terecht voor verschillende soorten merken luiers.

Pampers

Pampers mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Voor Pampers aanbiedingen ben je bij Plus aan het juiste adres. Ze hebben regelmatig langlopende acties, zoals kortingen die oplopen tot wel 50%, 1+1 gratis en 3+1 gratis. Plus verkoopt Pampers Baby-Dry, Premium Protection en Harmonie.

Baby-Dry

Pampers Baby-Dry luiers bieden tot wel 12 uur lang bescherming tegen lekken. De luiers beschikken over dubbele beschermrandjes die lekken rond de beentjes voorkomen. De superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt het vast.

De flexibele zijkanten passen zich comfortabel aan de taille van je baby aan voor een perfecte pasvorm. Ben jij op zoek naar Pampers Baby-Dry luiers met hoge korting? Wij helpen je met het vinden van de beste aanbiedingen.

Premium Protection

Pampers Premium Protection luiers bieden de beste huidbescherming voor jouw kindje. De luiers zijn gemaakt van zachte materialen voor een optimaal zachte aanraking met de huid.

Daarnaast beschikken de luiers over een urine-indicator, die blauw kleurt zodat je weet wanneer je de luier moet verschonen. De zachte en rekbare zijkanten helpen de luier op zijn plaats te houden en passen zich aan de bewegingen van je baby aan.

Harmonie

Pampers Harmonie is de nieuwe naam van Pampers Pure Protection, maar met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Deze luiers zijn gemaakt met materialen die hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels, en andere zorgvuldig geselecteerde materialen bevatten.

Ze bevatten 0% parfum, chloorbleekmiddelen en latex en garanderen de 100% droogheid van Pampers. Bovendien zijn deze luiers gemaakt met 100% gecertificeerde duurzame energie. De absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose.

Bonbébé

Je wilt het beste voor je kleintje. Maar als kersverse ouder vraag je je misschien wel eens af: wat ís het beste? Bonbébé wil ouders hier met hun jaren ervaring en tips van deskundigen graag in helpen. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan biologische babyvoeding, luiers en babyverzorging die uitgebreid dermatologisch is getest.

“Bij alles wat we voor je kleintje maken staat kwaliteit voorop. Zo hoef je je daar helemaal niet meer druk over te maken. En blijft er genoeg tijd en aandacht over om samen met je kleintje te spelen, te ontdekken en te lachen. Geniet van elkaar! Opgroeien doe je samen.”

Billendoekjes, luiers en luierbroekjes

De billendoekjes van Bonbébé zijn zacht en verzorgen de huid. Wat is er fijner dan zachte, schone billetjes? Daarom heeft Bonbébé ook aan de luiers extra veel aandacht besteed. Van maat 1 voor newborns (2-5 kg) tot luiers en luierbroekjes in maat 5 en 6: voor elk kindje hebben ze een ultrazachte en perfect passende luier. Dat scheelt een hoop ongelukjes, ook als je kindje graag en veel beweegt. De absorptiekanalen houden de billetjes dag en nacht droog. Daardoor slaapt je kindje, en jij ook, een stuk langer door. Bovendien beoordeelde een testpanel van ouders de luiers in maat 2 en 3 met een 7,7!

En het mooie is dus: de luiers en billendoekjes vind je gewoon bij Plus supermarkt!

Huggies

Alles van Huggies bestel je snel bij Plus. Met Huggies geef je je kleintje de verzorging die hij of zij verdient. Je baby draagt vrijwel de hele dag een luier. Een comfortabele luier die goed absorbeert is dan het belangrijkste. De luiers van Huggies voldoen hier zeker aan. Het voorgevormde design en een zachte flexibele tailleband zorgt voor een nauwsluitende pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid.

Bovendien zorgen de actieve kanalen voor gelijkmatige vochtverdeling die helpen  om de huid van de baby droog te houden. Bovendien zijn de luiers scherp geprijsd. Good to know: alle luiers van huggies zijn vrij van chloor, natuurlijk rubberlatex, parfum, parabenen en vrij van EU-allergenen.

DryNites

Tot slot DryNites. De absorberende luierbroekjes van DryNites helpen bij bedplassen. Bedplassen is niet leuk voor een kind. Jij als ouder kunt dit samen met je kind oplossen. De DryNites luierbroekjes zijn er om urineverlies in de kiem te smoren. Zodat de nachten met DryNites ook daadwerkelijk ‘dry nights’ worden.

Luiers Plus supermarkt online bestellen

Online boodschappen bestellen bij Plus is heel eenvoudig. Je maakt een account aan, vult je winkelmand, klikt op “bestellen” en vervolgens maak je de keuze tussen thuis bezorgen of ophalen en selecteer je een tijdsblok. Een kind kan de was doen!