Luiers kopen bij Bol.com? Dit zijn de voordelen!

“Bol.com is de winkel van ons allemaal”, zegt Bol.com zelf. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? En waarom zou ik mijn luiers bij Bol.com kopen en niet ergens anders? Wij leggen je uit wat de voordelen zijn!Voordeel 1: snelle levering luiersJe kent het wel. Precies op een ‘messy momentje’ ontdek je ineens dat je …

“Bol.com is de winkel van ons allemaal”, zegt Bol.com zelf. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? En waarom zou ik mijn luiers bij Bol.com kopen en niet ergens anders? Wij leggen je uit wat de voordelen zijn!

Voordeel 1: snelle levering luiers

Je kent het wel. Precies op een ‘messy momentje’ ontdek je ineens dat je voorraad luiers is geslonken naar 0. En aangezien luiers praktisch een eerste levensbehoefte is, is er geen tijd te verliezen. Bol.com is dan voor jou de redder in nood. Met hun abonnement ‘Select’, betaal je geen verzendkosten meer. En… je hebt de luiers in huis wanneer het jou uit komt! Dus ook vandaag, ’s avonds of op zondag. 

Voordeel 2: alle soorten en maten luiers kopen

Bol.com heeft een enorm aanbod als het gaat om luiers, of het nu gaat om merken, maten aanbod of het type luier. Zoeken naar de juiste luiers is op Bol.com heel eenvoudig. Met een paar klikken vind je precies de luiers die jij nodig hebt!

Voordeel 3: voordelig en goedkoop luiers kopen bij Bol.com

Wil je weten waar je het voordeligst luiers kunt kopen, dan been je veelal bij Bol.com het slimste af. Bol.com biedt zeer veel verschillende luier aanbiedingen. Wil je de aanbiedingen van Bol.com vergelijken met andere luieraanbieders, check dan even hier waar de luier die jij zoekt het goedkoopste is.

Voordeel 4: 24/7 luiers kopen zonder zorgen

Luiers kopen bij Bol.com is kopen zonder zorgen. Te beginnen bij een super snelle levering. Bij Bol.com geldt voor 23:59 besteld, de volgende dag al in huis. Zo shop je 24/7 eenvoudig bij Bol.com. En dat komt goed uit, aangezien jouw kleintje je soms midden in de nacht wakker maakt voor een schone luier.

Voordeel 5: gratis levering vanaf 20 euro

Maak je geen zorgen over de leveringskosten. Wanneer je luiers koopt bij Bol, dan geldt een gratis verzending binnen Nederland en België vanaf 20 euro!

Voordeel 6: ophalen bij Albert Heijn

Mocht je het nog niet weten, Bol.com is onderdeel van Albert Heijn. Hierdoor is het voor jou mogelijk om de luiers die jij voor 12:00 uur bij Bol koopt al vanaf 17:00 uur kunt ophalen bij een Albert Heijn van jouw keuze. Gelijk meenemen met je avondeten, dus. 

Voordeel 7: 30 dagen bedenktijd

En twijfel je over de juiste maat luiers? Maak je je dan ook geen zorgen als je de luiers bij Bol.com koopt. Je hebt namelijk 30 dagen bedenktijd. Is de maat niet wat je wilde, dan kun je gewoon gratis de luiers retourneren. En heb je een Select abonnement (slechts 9,99 per jaar) dan komt Bol.com de luiers die je wilt retourneren gewoon aan huis bij je ophalen.

Voordeel 8: achteraf betalen

Ook over betalen hoe je je bij Bol.com geen zorgen te maken. Koop je je luiers bij Bol.com en wil je liever achteraf betalen, dan kan dat gewoon. Je betaalt de luiers pas als je de bestelling in huis hebt ontvangen.

Voordeel 9:

En is er bij ontvangst toch iets mis met de luiers, of ben je niet tevreden, dan is Bol.com altijd bereikbaar om je te helpen. Heb je vragen over het kopen van luiers via Bol.com, dan kun je ook bij de klantenservice van Bol terecht. Ze hebben zelfs een virtuele assistent, Billie, waar je je vragen kwijt kunt. Liever bellen, mailen of chatten met de klantenservice? Dat kan ook gewoon!

Dat zijn dus de voordelen, waarom jij het beste luiers kunt kopen bij Bol.com.