Luiers Bol.com: alle merken op een rij!

Dat je bij Bol.com terecht kan voor leuke babyshower cadeaus en een nieuwe blender dat weten we. Maar wist je ook dat je bij Bol.com terecht kan voor goede luiers en billendoekjes? Bol biedt namelijk een groot assortiment luiers en billendoekjes aan. Wil je luiers kopen bij Bol.com heb je keuze uit 1600 soorten! Keuze …

Dat je bij Bol.com terecht kan voor leuke babyshower cadeaus en een nieuwe blender dat weten we. Maar wist je ook dat je bij Bol.com terecht kan voor goede luiers en billendoekjes? Bol biedt namelijk een groot assortiment luiers en billendoekjes aan. Wil je luiers kopen bij Bol.com heb je keuze uit 1600 soorten! Keuze genoeg dus. Daarnaast houden ze alle aanbiedingen rondom luiers en billendoekjes strak in de gaten. Zo mis jij geen enkele aanbieding meer! We kunnen ons best voorstellen dat je eerst wilt weten wat voor verschil er zit tussen al die luieraanbieders op Bol.com. In deze blog gaan we alle luiermerken af die je op Bol.com kan vinden. Zo weet jij precies waar je naar moet kijken de volgende keer dat je luiers koopt via Bol.com!

Luiers kopen bij Bol.com

Op de website van Bol vind je eigenlijk altijd wel waar je naar opzoek bent. Het zal af en toe even zoeken zijn maar uiteindelijk kom je bij het product dat je nodig hebt. Om deze zoektocht iets in te perken hebben wij de merken waarvan Bol luiers en billendoekjes aanbiedt hieronder op een rijtje gezet.

Pampers

Bol.com biedt de luiers en billendoekjes van Pampers in groten getale aan. Bij elkaar bijna 400 producten! Alle maten en series van Pampers zitten in het assortiment. Hier vallen ook de prematuur- en zwemluiers onder.

Pampers aanbiedingen

Opzoek naar Pampers aanbiedingen? Dan ben je bij Bol.com ook aan het juiste adres! Bol houdt namelijk alle aanbiedingen van de merken die ze aanbieden nauwlettend in de gaten. Onder het kopje ‘aanbiedingen’ plaatsen ze elke dag Pampers met hoge kortingen tot wel 50%!

Zwitsal

Naast de heerlijk geurende baby huidverzorgingsproducten kan je bij Bol.com terecht voor zowel Zwitsal luiers als billendoekjes. De Zwitsal luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een optimale pasvorm die meebeweegt met je kindje. Bovendien zijn de luiers dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en hierdoor geschikt voor de gevoelige babyhuid!

Bij de luierdoekjes heb je keuze uit luierdoekjes voor de gewone- en gevoelige huid. Daarnaast kan je er voor kiezen 2 pakjes luierdoekjes te bestellen of een grootverpakking. Bij een grootverpakking kan je kiezen tussen een grootverpakking met 4,8,12,16,18, 24 of 30 pakjes luierdoekjes. Vaak te kort aan luierdoekjes? Na het luiers kopen bij Bol.com in ieder geval niet meer!

Bambo Nature

Bol.com biedt verschillende luiers aan van het merk Bambo Nature. De luiers van dit merk zijn allemaal gemaakt met grondstoffen die vriendelijk zijn voor zowel de babyhuid als het milieu. Zo zit er 0% parfum, 0% parabenen, 0% lotion en 0% conserveringsmiddelen in de luiers verwerkt. Om dit nog extra kracht bij te zetten, hebben de luiers van Bambo Nature het Nordic Swan Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic keurmerk. Dit houdt kort gezegd in dat de luiers van Bambo voor zowel je baby als de natuur een goede keuze zijn!

Bol.com biedt naast de Bambo Nature luier maten 1 t/m 6 ook de luiermaat 0 aan. Deze luiers zijn speciaal ontwikkeld voor prematuur geboren baby’s met een gewicht van 1 tot 3 kilo.

Muumi Baby (Ec0)

De vrolijk bedrukte luier van Muumi Baby zijn luiers die niet alleen zacht zijn voor het huidje van je kind maar ook voor het milieu. Deze luier wordt namelijk op een milieuvriendelijke manier geproduceerd van pure en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.

De ecologische Muumi Baby luiers en luierbroekjes zijn bij Bol.com verkrijgbaar per losse verpakking of als voordeelverpakking, in de maten 1 tot en met 6.
Heb je te maken met een peuter die maar niet wil blijven liggen? Ga dan voor de eco Muumi Baby luierbroekjes. Deze zijn verkrijgbaar in maat 5 tot en met 7.

Luiers kopen bij Bol.com voor kinderen tot 15 jaar

Op Bol.com worden luiers aangeboden van het merk DryNites voor kinderen die behoefte hebben aan het dragen van een luier in de nacht. Dit merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van luiers voor kinderen boven de 3 tot en met 15 jaar. Op Bol.com worden DryNites aangeboden in de maten 3-5 jaar, 4-7 jaar en 8-15 jaar. Ook kan je hier terecht voor DryNites matrasbeschermers.

Wasbare luiers Bol.com

Ga je liever voor wasbare luiers met inleggers? Ook dan is er genoeg keuze op Bol.com! Hieronder zetten we de 3 merken waar wasbare luiers van worden aangeboden op de website van Bol voor je in een overzichtje.

HappyBear

De wasbare luiers van HappyBear worden door Bol in verschillende vrolijke printjes aangeboden. Denk hierbij aan luiers met stoere dino’s of sierlijke flamingo’s maar ook aan luiers met een printje van oerhollandse molens. Hartstikke leuk en gemakkelijk!

De HappyBear luiers zijn beschikbaar in een maat; van 5 tot 17 kilogram. De bijpassende inleggers zijn uiteraard ook te bestellen via Bol.com.

Bambooty Luiers

‘Bambooty’, de naam alleen klinkt al reuze vrolijk en zo zien de wasbare luiers van dit merk er ook uit! Op Bol.com kan je deze wasbare luiers in 14 ontzettend leuke kleurtjes aanschaffen. De luiers van Bambooty zijn gemaakt van een extra zachte en ademende stof, speciaal voor de tere huid van je kind.

De wasbare luiers komen in twee maten; van 0 tot 16 kilogram en van 4 tot 16 kilogram. De bijpassende inleggers en luierzak zijn ook te bestellen via de ‘Bambooty’ categorie op Bol.com.

Kidzstore.eu

Zijde zacht, kleurrijk en gemakkelijk zo kan je de wasbare luiers van Kidzstore.eu het beste omschrijven. Op Bol.com worden zowel de pocketluiers, Little Lamb en zwemluiers van dit merk aangeboden. De luiers zijn dankzij de klittenband aansluiting super makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in maat 1 tot en met 3.

Zwemluiers Bol.com

Kan jouw kindje niet wachten totdat de zwembaden weer open gaan? Sla dan nu alvast wat zwemluiers in. Je weet maar nooit hoe hard deze zullen gaan tegen de tijd dat er weer gezwommen mag worden!

Op Bol.com heb je keuze uit bijna 500 verschillende soorten wegwerp zwemluiers van Pampers en Etos, maar ook wasbare zwemluiers van Kidzstore.eu, Lässe en WiseGoods.