Etos Eigen Merk luiers: flexibel en zacht

Als ouder kun je lang op zoek zijn naar de beste luier voor je kindje. Een goede luier houdt je baby droog, is zacht voor de huid, zit comfortabel en sluit goed aan. Etos Eigen Merk luiers behoren tot één van de meest gekochte luiers van Nederland. In dit artikel lees je waarom.  Waarom Etos …

Als ouder kun je lang op zoek zijn naar de beste luier voor je kindje. Een goede luier houdt je baby droog, is zacht voor de huid, zit comfortabel en sluit goed aan. Etos Eigen Merk luiers behoren tot één van de meest gekochte luiers van Nederland. In dit artikel lees je waarom.  

Waarom Etos Eigen Merk luiers?

Onlangs heeft Etos de Eigen Merk luiers vernieuwd. Deze vernieuwde luiers beschikken over de volgende punten.

Zachte laag 

De luiers van Etos beschikken over een extra zachte toplaag met reliëf. Dit zorgt ervoor dat de luier extra comfortabel zit. Meestal hebben alleen de kleinste maten een reliëfstructuur bij het kruis. De grotere maten hebben vaak een toplaag met vlakke structuur. Bij Etos beschikken alle Eigen Merk luiers over de 3D-toplaag. Dit voelt fijn aan, zodat ook de grotere kindjes profiteren van comfort.

Magical Air Channels© 

Het Magical Air Channel Systeem is een slimme, nieuwe manier om de billen van kleine kinderen zo lang mogelijk droog te houden. In iedere vernieuwde Etos luier zitten drie luchtdoorlatende banen. Deze zorgen ervoor dat lucht vrij kan circuleren in de luier en dat de urine beter verspreid wordt in de kern van de luier. Hierdoor is er minder kans op lekken.

EU Ecolabel

Etos luiers bevatten het EU Ecolabel. Dit is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. Dit label krijg je pas als fabrikant wanneer je aan hoge eisen voldoet. De luiers zijn geproduceerd met gebruik van minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Ze bevatten geen chloride, parfum, kleurstoffen, petroleum en latex en zijn hyperallergeen en dierproefvrij.

Soorten Etos Eigen Merk luiers

Etos Puur & Zacht luier

De Etos Puur & Zacht luier is, zoals de naam al aangeeft, enorm zacht. De zachte, geperforeerde toplaag zorgt ervoor dat vocht snel doordringt tot in de kern van de luier en houdt het gevoelige huidje van je baby extra lang droog, zowel overdag als ‘s nachts. Tevens zijn de luiers allergy certified, zodat de huidvriendelijkheid wordt gewaarborgd. Alle varianten van deze luier zijn verpakt in een 100% biologisch afbreekbare papieren tas. Dit maakt de Etos luier de allereerste luier met een papieren verpakking ter wereld.

Etos Woezel & Pip luier

Ken jij de leuke Woezel & Pip luiers van Etos al? Deze zijn speciaal ontworpen voor de kleine avonturiers. Kinderen van twee jaar en ouder beleven hun universum heel anders dan newborns en baby’s en daarom zijn deze liever luiers met zachter pasteltinten en een lief artwork ontworpen. Ook voor newborns zijn deze luiers beschikbaar. Zo kunnen Woezel & Pip al vanaf dag één onderdeel zijn van het leven van jouw baby. De kleinste maten beschikken over een urine-indicator en een naveluitsparing. Bovendien steun je met de aankoop het  Guusje Nederhorst Fonds.

Etos Woezel & Pip zwemluier

Tot slot heeft de Woezel & Pip lijn ook zwemluiers. Deze zwembroekjes houden ontlasting tegen in het water. Ze hebben een speciale anti-absorberende buitenlaag die voorkomt dat de luier volzuigt met water en te zwaar wordt. Je trekt ze makkelijk aan als een broekje en na het zwemmen is de zwemluier makkelijk uit te trekken door de zijkanten open te scheuren.

Luiers vormen een grote kostenpost voor ouders en daarom is het verstandig om de aanbiedingen in de gaten te houden. Op Luierplaats verzamelen wij alle actuele luier aanbiedingen. Zo sla jij jouw favoriete luier voordelig in! Ga hier naar de Etos luier aanbiedingen.