Handig: Etos Baby abonnement!

Handig: Etos Baby abonnement!

Wil jij het jezelf een stuk makkelijker maken en altijd genoeg luiers, billendoekjes en (indien nodig) babyvoeding in huis hebben? Dan is het Etos Baby abonnement iets voor jou! Met dit gepersonaliseerde abonnement heb je altijd genoeg spullen in huis voor jouw kleintje. We leggen je precies uit hoe het werkt.Zó doe je datHet draait …

Wil jij het jezelf een stuk makkelijker maken en altijd genoeg luiers, billendoekjes en (indien nodig) babyvoeding in huis hebben? Dan is het Etos Baby abonnement iets voor jou! Met dit gepersonaliseerde abonnement heb je altijd genoeg spullen in huis voor jouw kleintje. We leggen je precies uit hoe het werkt.

Zó doe je dat

Het draait in het Etos Baby abonnement om de luiers, die kunnen toch écht niet ontbreken. Jij kiest daarom welke maat en welk soort luiers je nodig heb. Jij krijgt hiervan 5 (!) pakken opgestuurd voor de periode die jij wilt en kiest zelf of je ook billendoekjes en babyvoeding in je abonnement wilt hebben. Elke 4, 5 of 6 weken krijg jij de luiers mét korting opgestuurd. Korting? Ja, Etos geeft je korting op de luiers, omdat je echt geen zin hebt om ook nog op zoek te gaan naar de beste luier aanbiedingen.

Op de groei

Je baby groeit waarschijnlijk ontzettend snel, dus waarom is het Etos Baby abonnement dan handig? Dit abonnement kun je aanpassen op de situatie. Als je baby’tje ineens luiers nodig heeft in een maat groter, dan kun je dit makkelijk omzetten in je account. Ook als je op vakantie gaat en iets extra’s nodig hebt regel je dit makkelijk. Als je kindje naar de opvang gaat, dan heb je waarschijnlijk minder luiers nodig. Etos geeft daarom precies aan wat voor jou de beste mogelijkheid is!

De voordelen

Hier vind je alle voordelen van het abonnement op een rijtje:

  • Je bestelt eenmalig en vervolgens gaat alles vanzelf;
  • Jij hoeft nergens meer achteraan, totdat je een nieuwe maat nodig hebt of de frequentie dient aan te passen;
  • Je kunt gewoon eens lekker wat vergeten. Hoe fijn is dat met mombrains? Etos denkt aan jou;
  • Tot 48 uur voor de volgende levering kun je je abonnement nog wijzigen of pauzeren;
  • Retourneren als je toch te veel luiers hebt kan binnen een termijn van 30 dagen en dit hoeft dus niet het hele pakket te zijn. Als de pakken nog maar gewoon netjes dicht zitten. Zie retourformulier die bij het pakket in zit;
  • Altijd een vaste, lage prijs van slechts 9 cent per luier;
  • Een dag voor de levering wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven, dus ook hier heb je geen omkijken meer naar!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de beste luiers aanbiedingen? Op Luierplaats hebben we alle actuele luiers aanbiedingen voor je op een rij gezet. Zo bespaar jij heel wat euro’s!