Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Zwitsal luiers

Babybilletjes zijn heerlijk zacht - en dat wil het merk Zwitsal graag zo houden. Ze hebben al hun kennis over babyverzorging gebruikt om zachte en comfortabele luiers te ontwikkelen. De luiers van Zwitsal zijn daarom een van de populairste merken luiers. Ook zijn ze altijd dermatologisch getest. Hierdoor zijn deze luiers zeer geschikt voor baby’s met een gevoelige huid. De flexibele en zachte plakstrips van de luiers sluiten goed aan, waardoor je kindje geniet van optimale bewegingsvrijheid. Aangezien de luiers zachte en hoge randjes hebben, lekken de luiers niet door. Tot slot zijn de luiers van Zwitsal ongeparfumeerd. Ze worden altijd geleverd met een apart Zwistal geurbuiltje. Zo kan je zelf bepalen of je de welbekende geur wil toevoegen. Kun jij de iconische geur herinneren?


Filter & sorteer
Sorteer
Categorieën
Filters 1
Merken
Meer
Maat
Winkel
Kenmerken
Gewicht
Prijs

Zwitsal luiers aanbieding

Aangezien een baby in zijn hele leven gemiddeld 2555 luiers gebruikt, is het slim om deze luiers in de aanbieding te kopen. Op Luierplaats.nl kan je een overzicht vinden van alle soorten luiers. Neem een kijkje op de website om de Zwitsal luiers voor een goede prijs te kopen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald!

Om onze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. Wij respecteren de privacy van bezoekers op onze website.