Prijs per stuk

Compleet overzicht van tientallen webshops

Mis geen enkele aanbieding

Pampers Maat 5 Luiers

Wanneer je kindje tussen de 2 en 4 jaar oud is, wordt hij of zij meestal zindelijk. Het komt vaak voor dat je kindje eerst overdag zindelijk wordt. Dan gebruiken ze alleen ‘s nachts nog een luier. Deze periode, ook wel de peuterperiode genoemd, gebruik je 1 tot 4 luiers per dag.

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 2
Maat
Meer
Productlijn
Aanbiedingen
Kenmerken
Verpakking
Gewicht
Prijs

Pampers maat 5 luiers, voor welke leeftijd?

Maat 5 luiers worden ook wel Junior luiers genoemd. Deze maat is geschikt voor kindjes van 11 tot 23 kilo. Als je uitgaat van een gemiddelde groei, passen ze bij peuters tussen de 1,5 en 6 jaar oud. Je hebt Junior luiers van Pampers in de volgende varianten, Baby Dry, Active Fit, Premium Protection en Sleep & Play.

Pampers maat 5 luiers aanbieding: waar vind je de beste deal?

Aangezien je kind een paar maanden maat 5 heeft, doe je er goed aan om een flinke voorraad in te slaan. Pampers luiers in maat 5 zijn te verkrijgen in diverse voordeelverpakkingen en in maandboxen. Zo kun je kiezen voor dozen tussen de 20 en 280 stuks. Hoe meer stuks, hoe groter het voordeel. De beste Pampers maat 5 luiers aanbiedingen vind je bij Luierplaats.nl. 

59 Luiers geselecteerd
Gefilterd op:
  • Pampers
  • Maat 5

Om onze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. Wij respecteren de privacy van bezoekers op onze website.